Halloween Fotoactie


Halloween Trucage foto’s op uw Event

Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt hangt uw gast aan een bezemsteel, zit op een bezem, staat naast het kasteel van dracula of zit op een halloween pompoen...

Halloween Greenscreen fotografie is een zeer veelzijdige vorm van foto marketing. We ‘kneden’ de actie geheel naar uw wensen, zodat deze naadloos aansluit bij uw event. Het achtergrond thema bedenken én maken we op maat voor uw bedrijf. 

Hoe werkt de Halloween greenscreen fotostudio?

Onze fotograaf ontvangt uw gasten. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding/pose aan moeten nemen. Zo moeten ze een bezemsteel vasthouden, doen alsof ze op een pompoen gaan zitten...

Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage.

De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen.

Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie

Onze unieke foto’s hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto’s eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Boekingsgegevens :

  • Inclusief fotograaf
  • Mobiele fotostudio met greenscreen
  • Inclusief 150 direct-klaar foto's van 13 x 18 cm
  • Afmetingen : 5 x 3 m met een vrije hoogte van 2,5 m
  • De locatie dient overdekt te zijn
  • Stroom: 1 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

 

  € 895,00 Tijdsduur ; 4 uur
 
Reiskosten; € 0,40 per Km af regio Rotterdam
prijzen excl BTW